Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Πύργος: Στο εδώλιο οι γονείς για τα όργια με τα ανήλικα παιδιά τους

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πύργου θα βρεθούν την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου δύο γονείς από την Πάτρα που κατηγορούνται για το βιασμό και την ασέλγεια σε βάρος των τριών εκ των τεσσάρων παιδιών τους.


Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, τα κορίτσια φαίνεται πως ο πατέρας δεν τα είχε διακορεύσει, όμως προφανώς και έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του. Ο ίδιος πάντως ομολόγησε στους αστυνομικούς πως βίαζε και τις δύο κόρες του.


Ο 15χρονος γιος ερχόταν σε ερωτική επαφή με την ίδια του τη μητέρα καθ” υπόδειξη του πατέρα του, η οποία το δεχόταν, μη μπορώντας, όπως υποστηρίζει, να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού όταν έπινε.

Συγκλονιστικό, όμως, είναι, αυτό που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τη ρώτησαν γιατί το έκανες:  «Ηθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα», ανέφερε.

Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών. Και οι δύο πάντως εμφανίζονται τώρα μετανιωμένοι για όσα έκαναν τόσα χρόνια.

Πηγή ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...