Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

E.K.Πάτρας: Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις για το Ν. Τεμπονέρα

Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου


Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για το δολοφονημένο καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα, θα γίνουν την Πέμπτη στην Πάτρα, με τη συμμετοχή πολλών κοινωνικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών οργανώσεων.


Στην ανακοίνωσή του το ΕΚΠ αναφέρει ότι: "Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμμετέχει στις εκδηλώσεις για το Νίκο Τεμπονέρα την Πέμπτη 09/01/2014 και ώρα 6:00 μ.μ. στο σχολικό συγκρότημα και καλεί όλους τους εργαζόμενους να αποδώσουν φόρο τιμής με τη συμμετοχή τους στη μνήμη του αγωνιστή καθηγητή.

Θυσιάστηκε αταλάντευτα για τις αξίες που υπηρετούσε ως δάσκαλος, όπου το τίμημα για αυτή την στάση ζωής δυστυχώς ήταν ο θάνατος. Πιστεύοντας ακράδαντα στους συλλογικούς αγώνες, στο «όλοι μια γροθιά» στην αλληλεγγύη, την διεκδίκηση του δίκιου, θα αποτελεί για πάντα σύμβολο αυτοθυσίας και αγωνιστικότητας. «Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ» είναι ένα σύνθημα παρακαταθήκη διαχρονικό ενάντια στη βία και τη βαρβαρότητα.

Σήμερα που έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα και που δεν υφίσταται κοινωνικό κράτος πρέπει να παραδειγματιστούμε από το σθένος του Νίκου Τεμπονέρα της διατήρησης των αξιών για μια καλύτερη παιδεία σε μία καλύτερη κοινωνία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...