Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

«Καλό ταξίδι Ειρήνη και Αγγελική»: Σπαραγμός για τον θάνατο των δύο φοιτητριών στα Μάλγαρα

Γονείς, συγγενείς και φίλοι θρηνούν για τον άδικο χαμό της 23χρονης φοιτήτριας, Ειρήνης Τριανταφύλλου, από το Μεσολόγγι και της 21χρονης Αγγελικής Γρανίτσα από το Αγρίνιο, οι οποίες βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν συγκρούστηκε το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν με νταλίκα στα Μάλγαρα.


Κανείς δεν θέλει να πιστέψει πώς πλέον δεν θα είναι κοντά τους αυτά τα δύο αγγελούδια.


Οι φίλοι και οι καθηγητές της Ειρήνης  από το Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων ΑΠΘ μιλούν για ένα ευγενέστατο πλάσμα, πάντα συνεπή στα μαθήματα του και καλόκαρδο.

Ειρωνεία της υπόθεσης είναι πώς παραλίγο θα ταξίδευε με το μοιραίο λεωφορείο ΚΤΕΛ και ο αδερφός της 23χρονης, ο οποίος επίσης σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη, αλλά άλλαξε το εισιτήριο του, προκειμένου να δώσει εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης.

Η νεαρή κοπέλα ήταν κόρη γνωστής οικογένειας του Μεσολογγίου. Ο πατέρας της είναι λυκειάρχης και η μητέρα της καθηγήτρια σε σχολείο της περιοχής.

Συγκίνηση έχει προκαλέσει και η ανακοίνωση των συμφοιτητών της Ειρήνης, στην οποία εξαίρουν το ήθος και την συνέπεια της και της εύχονται καλό ταξίδι.

Με τα πιο θερμά λόγια μιλούν και οι φίλοι της Αγγελικής, η οποία σπούδαζε Νομική στην Κομοτηνή. Είχε μια αδερφή και ο πατέρας της είναι συνταξιούχος της ΔΕΗ.

Όπως λένε όλοι ήταν μια περιποιημένη κοπέλα και ιδιαίτερα ικανή.

Η κηδεία της Αγγελικής θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αγρίνιο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...