Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Ηλεία: Μεγαλέμπορος ναρκωτικών κυκλοφορούσε οπλισμένος

Έκρυβε στο σπίτι και το αγρόκτημά του 30 κιλά ακατέργαστης κάνναβης δικής του παραγωγής


Με ένα πιστόλι έτοιμο για μάχη με σφαίρα στη θαλάμη της γεμιστήρας σε ένα από τα αυτοκίνητά του, κυκλοφορούσε στην Ηλεία ένας 49χρονος μεγαλέμπορος ναρκωτικών που έκρυβε στο σπίτι και το αγρόκτημά του 30 κιλά ακατέργαστης κάνναβης δικής του παραγωγής!


Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν πληροφορίες για τη δράση του χασισοκαλλιεργητή, έκαναν επιχείρηση στην περιοχή Γεώρλακας του Βαρθολομιού, όπου διατηρούσε θερμοκήπιο. Εκεί βρήκαν τη χασισοφυτεία με τα 30 δενδρύλλια που καλλιεργούσε σε πλαστικές γλάστρες και δυο πλαστικά βαρέλια που δεν περιείχαν… ελιές, αλλά συνολικά 26,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης! Άλλες οκτώ σακούλες με κάνναβη βάρους δυο κιλών και 590 γραμμαρίων βρέθηκαν σε ένα ξύλινο παράπηγμα, το οποίο εφαπτόταν με το θερμοκήπιο.

Ο 49χρονος συνελήφθη έχοντας πάνω του 750 ευρώ και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στο Βαρθολομιό, όπου κατασχέθηκαν άλλες δεκατέσσερις συσκευασίες με κάνναβη βάρους 163,3 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, 237 σφαίρες πυροβόλων όπλων, 82 κάλυκες, δυο γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια,  3.350 ευρώ και ένα κινητό. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή και διέταξε την κράτησή του ως την Τετάρτη που θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...