Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Νέες συλλήψεις παράνομων μεταναστών στο λιμάνι της Πάτρας

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατόπιν υποδείξεως οδηγού Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, 3 αλλοδαποί, διότι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι εντός του χώρου του φορτίου, το οποίο αποτελούνταν από ξύλινα κιβώτια που περιείχαν αλουμίνιο, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.


Προανάκριση διενεργείται, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ οι ανωτέρω συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Επίσης, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 23χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδιακασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...