Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ηλεία: Καλλιεργούσε χασίς σε θερμοκήπιο

Στα χέρια της Δίωξης έπεσε χθες το βράδυ στο Βαρθολομιό, μετά από επιχείρηση των αστυνομικών, ένας έμπορος ναρκωτικών. Στην κατοχή του 49χρονου εντοπίστηκαν 30 κιλά κάνναβης. 


Ο 49χρονος καλλιεργούσε χασίς σε δικό του θερμοκήπιο και στη συνέχεια το πουλούσε στους ενδιαφερόμενους, βγάζοντας χρήματα με το… τσουβάλι.


Οπως γράφει το patrasevents, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στην περιοχή Γεώρλακας Βαρθολομιού, όπου είχε το θερμοκήπιο του, και βρήκαν ανάμεσα στα πολλά, τριάντα πλαστικές γλάστρες, στις οποίες είχε καλλιεργήσει ισάριθμα φυτά κάνναβης.

Παράλληλα, εντοπίστηκαν στο ίδιο μέρος δυο πλαστικά βαρέλια από τα οποία το ένα περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 10.600 γραμμαρίων και το άλλο εννέα σακούλες με κάνναβη συνολικού βάρους 7.870 γραμμαρίων, αλλά και μια σακούλα με φυσικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 8 κιλών.

Σε ξύλινο παράπηγμα, το οποίο εφαπτόταν με το θερμοκήπιο, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν οκτώ ακόμα σακούλες με κάνναβη συνολικού βάρους 2.590 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν σε αυτοκίνητα του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, πέντε σφαίρες από τις οποίες η μια στη θαλάμη του όπλου καθώς και το χρηματικό ποσό 750 ευρώ.

Χασίς ο 49χρονος είχε και στο σπίτι του στο Βαρθολομιό και συγκεκριμένα δεκατέσσερις συνολικά συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 163,3 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά που είχε προφανώς για το μέτρημα. Στο σπίτι του βρέθηκαν, εξάλλου, 237 σφαίρες πυροβόλων όπλων, 82 κάλυκες και δυο ακόμα γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια.

Επίσης στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε ακόμα το χρηματικό ποσό των 3350 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο επικοινωνίας για τη διάθεση των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Αμαλιάδας την Τετάρτη.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία «κακουργηματικού» χαρακτήρα για εμπορία και καλλιέργεια ναρκωτικών καθώς και για παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...