Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Πύργος: Πέθανε μόλις μετέφερε τη μητέρα του στο νοσοκομείο!

Ένας 60χρονος από το Καράτουλα, υπέστη ανακοπή μέσα στο νοσοκομείο Πύργου, όπου είχε μεταφέρει τη μητέρα του για εξετάσεις... 


Τραγικές ήταν η στιγμές που βίωσαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, στα Επείγοντα του νοσοκομείου Πύργου.


Ένας 60χρονος, ο Δ.Μ., από το Καράτουλα, ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της μητέρας του, την ώρα που τη μετέφερε για εξετάσεις εκεί.

Οπως γράφει το ilialive, ο άτυχος άντρας, ξεκίνησε από το Καράτουλα για να μεταφέρει τη μητέρα του στο νοσοκομείο, καθώς παρουσίαζε συμπτώματα κρυολογήματος. Προκειμένου η ηλικιωμένη γυναίκα να λάβει φαρμακευτική αγωγή, την οδήγησε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος μόλις πέρασε το κατώφλι του νοσοκομείου, υπέστη ανακοπή και σωριάστηκε στο πάτωμα. Η μητέρα του την οποία συνόδευε, σάστισε και τρόμαξε βλέποντας έτσι το γιο της.

Γιατροί και νοσηλευτές προσπάθησαν να επαναφέρουν τον άτυχο άντρα, χωρίς αποτέλεσμα. Στη μητέρα του δεν ανέφεραν αμέσως πως ο 60χρονος εξέπνευσε μπροστά της και η γυναίκα πληροφορήθηκε λίγο αργότερα την τραγική κατάληξη.

Ο 60χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην γενέτειρά του και αγαπητός. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Καράτουλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...