Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Πάτρα: Η γυναίκα του είδε όνειρο και... αγόρασε τον πρώτο αριθμό του Πρωτοχρονιάτικου!

Γιατί έπεσε από τα σύννεφα ο επιχειρηματίας


Δεν πίστευε στα μάτια του γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας βλέποντας τον αριθμό του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου! Εκείνη τη στιγμή καθόταν με την παρέα του στο κατάστημα που διατηρεί στο κέντρο της Πάτρας και ζήτησε από συνδαιτυμόνα του να τον πληροφορήσει για τον αριθμό που κερδίζει.


Οντως ο φίλος του επικοινώνησε με άλλον φίλο και τον παρακάλεσε να κοιτάξει στο διαδίκτυο τον τυχερό αριθμό! Ο συνδαιτυμόνας του λέει το νούμερο και τότε ο επιχειρηματίας άρχισε να «κοκκινίζει»! Κρατούσε στο χέρι του το λαχείο με τον πρώτο αριθμό! Το κοίταγε και το ξανακοίταγε και έτριβε τα μάτια του. Μόνο όταν του είπαν τη σειρά... επανήλθε στα «συγκαλά» του αλλά... χτυπούσε το κεφάλι του. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Κόσμος, είχε ακριβώς τον ίδιο αριθμό, διαφορετική σειρά, αλλά... κέρδιζε μόνο 30.000 ευρώ και όχι 4.000.000 ευρώ (είχε την πεντάδα).

Ο επιχειρηματίας έπαθε την πλάκα του. Και φυσικά και οι φίλοι του που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στην παρέα του. Ο ίδιος μάλιστα εκμυστηρεύθηκε σε όλους το πώς ακριβώς επείσθη να αγοράσει τα λαχεία. Η σύζυγός του είχε δει ένα όνειρο πριν μερικές ημέρες ότι είχαν κερδίσει τον πρώτο αριθμό του λαχείου.

 best.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...