Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Πάτρα: Ληστεία με πυροβολισμούς σε κατάμεστο σούπερ μάρκετ!

Στην παλιά εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, στο Πλατάνι - Ένας ο δράστης


Λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής σημειώθηκε ένοπλη ληστεία στο σούπερ μάρκετ "Ανδρικόπουλος" στην παλιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο Πλατάνι.


Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα για να εντοπίσουν το νεαρό κακοποιό που εισέβαλε κρατώντας όπλο σε ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου που ήταν γεμάτο με πελάτες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, και πυροβόλησε στον αέρα!

Ο δράστης που φορούσε πράσινο σκούφο και μαύρα ρούχα, μπήκε κραδαίνοντας το πιστόλι στο σούπερ μάρκετ "Ανδρικόπουλος" στην παλιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου και, σύμφωνα με μαρτυρίες, πυροβόλησε τουλάχιστον μια φορά. Αμέσως επικράτησε πανδαιμόνιο, καθώς οι έντρομοι πελάτες κρύφτηκαν πίσω από τα ράφια με τα εμπορεύματα για να προστατευτούν ενώ πολλά παιδιά έβαλαν τα κλάματα.

Όμως, ο κακοποιός δεν κατάφερε να αρπάξει τις εισπράξεις, όπως υπολόγιζε, αφού και ο ίδιος... τα έχασε από τον κρότο του πυροβολισμού και αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή πεζός. Παραμένει άγνωστο αν έξω από το κατάστημα υπήρχε συνεργός του που τον περίμενε με κάποιο μέσο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του επίδοξου ληστή βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...