Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

Χαμός σε ταβέρνα – Επεισόδιο με 50αρες που φλέρταραν συνοδευόμενους νεαρούς!

Προκλητικοί χοροί και επεισόδιο ζηλοτυπίας με μπουγελώματα και καρεκλιές!


Όλα αυτά σε γνωστή ταβέρνα της Πάτρας με ζωντανή μουσική και με πρωταγωνίστριες τρεις 50αρες που χόρευαν προκλητικά και δεν άφησαν νεαρό για νεαρό που να μην τον σηκώσουν από το τραπέζι του, ακόμα κι αν αυτός συνοδευόταν!

Μετά από μερικά ποτηράκια άρχισαν να παρεκτρέπονται, ρίχνοντας πονηρές ματιές σε νεαρούς που κάθονταν στα διπλανά τραπέζια.

Όταν… ήρθαν στο κέφι άρχισαν να χορεύουν σηκώνοντας με το ζόρι τους άνδρες που είχαν… βάλει στο μάτι και αδιαφορώντας που δύο εξ αυτών συνοδεύονταν. Αρχικά οι σύντροφοί τους δεν μίλησαν.

Όταν όμως η σκηνή επαναλήφθηκε, αντέδρασαν με οργή. Η μία έχυσε με δύναμη την κανάτα με το νερό που ήταν στο τραπέζι της και η δεύτερη σήκωσε την καρέκλα της απειλώντας πως θα την εκσφενδονίσει εναντίον της 50αρας που χόρευε με τον σύντροφό της!

Στο μαγαζί επικράτησε αναστάτωση για τα καλά. Ευτυχώς όμως παρενέβησαν έγκαιρα οι υπεύθυνοι και ηρέμησαν τα πνεύματα. Ενώ οι 50αρες πλήρωσαν το λογαριασμό κι έφυγαν, βλέποντας ότι δεν τις… έπαιρνε να συνεχίσουν άλλο τα καμώματά τους εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...