Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ηλεία: 50χρονος απειλούσε ότι θα ανατιναχθεί

Σώο κατάφεραν να βγάλουν οι αστυνομικοί, από το σπίτι του, στο Νεοχώρι Ηλείας, έναν 50χρονο, ο οποίος είχε κλειστεί μέσα σε αυτό, απειλώντας να ανατιναχθεί, βάζοντας φωτιά σε φιάλη υγραερίου. 


Ειδικότερα, ο 50χρονος αφού έβγαλε πρώτα τη 81χρονη μητέρα του, από το πατρικό του σπίτι, στην συνέχεια κλείστηκε μέσα σε αυτό και απειλούσε ότι θα ανατιναχθεί. 


Αμέσως έφθασαν έξω από το σπίτι, ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομικής διεύθυνσης, καθώς και αστυνομικές δυνάμεις, που απέκλεισαν την περιοχή.

Έπειτα από διαπραγματεύσεις, που διήρκεσαν για περισσότερο από τρεις ώρες, μπήκαν στο σπίτι ο αστυνομικός διευθυντής μαζί με άλλους αστυνομικούς και κατάφεραν να ακινητοποίησαν τον 50χρονο και να τον βγάλουν έξω από αυτό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η αστυνομική επιχείρηση κρίθηκε επιβεβλημένη, προκειμένου να διασφαλιστεί η ζωή του 50χρονου και να αποτραπούν σοβαρές υλικές ζημιές, καθώς από το σπίτι, διαχεόταν πολύ έντονη μυρωδιά υγραερίου, ενώ παράλληλα ήταν ανοικτή και μια ξυλόσομπα.Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, για όλες τις ενέργειες ενημερώθηκε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ μετά την απομάκρυνση του 50χρονου από το σπίτι, τού παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη, από την ψυχολόγο της Αστυνομίας.Όσον αφορά στα αίτια που οδήγησαν τον 50χρονο στο να κλειστεί στο σπίτι και να απειλεί ότι θα ανατιναχτεί, αυτά αποδίδονται σε προσωπικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...