Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

2.200 πινακίδες κατατέθηκαν στη ΔΟΥ Πύργου

Tο 2013, έκλεισε για την Δ.Ο.Υ Πύργου με την κατάθεση 2200 πινακίδων αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης, ενώ την περσινή χρονιά κατατέθηκαν συνολικά... 1600 πινακίδες.


Όπως τόνισε ο προϊστάμενος του τμήματος αυτοκινήτων της Εφορίας Πύργου κ. Π. Γικουμές, ο αριθμός αυτός ήταν αναμενόμενος και κατά μια έννοια φυσικός, γιατί έχει προστεθεί πλέον και η Δ.Ο.Υ Ζαχάρως στην αρμοδιότητά τους, οπότε υπήρχε άλλη μια μεγάλη περιοχή με σημαντικό αριθμό αυτοκινήτων.

Υπολογίζει δε, ότι η διαφορά σε σχέση με πέρυσι αν συνυπολογίσουμε τον παράγοντα αυτό, είναι περίπου στις 200 πινακίδες.

Ωστόσο πέρα από την κατάθεση, τις τελευταίες μέρες, υπάρχει και ένα ενδιαφέρον για την επιστροφή πινακίδων που βρίσκονταν δύο και τρία χρόνια στα ράφια της Εφορίας Πύργου και έτσι την Πέμπτη, αν και η Δ.Ο.Υ ήταν ουσιαστικά κλειστή για να γίνει αναβάθμιση του TAXIS, έγιναν κατ' εξαίρεση κάποιες έκτακτες συναλλαγές και μια εξ αυτών ήταν η εξυπηρέτηση πολιτών στο τμήμα αυτοκινήτου.

Περίπου 10 άτομα πέρασαν σύμφωνα με το ilialive.gr, την τελευταία μέρα για την παραλαβή κατατεθειμένων πινακίδων κυκλοφορίας, με την ταυτόχρονη πληρωμή τελών του 2014, όμως κάποιοι εξ αυτών δεν γνώριζαν ότι για να πάρουν πίσω τις πινακίδες, πέρα από το σήμα έπρεπε να φέρουν και ασφαλιστήριο συμβόλαιο, οπότε έφυγαν άπρακτοι μέχρι να βγάλουν ασφάλεια.

Με λίγα λόγια η επιστροφή των πινακίδων θα τους στοιχίσει στην καλύτερη περίπτωση, πάνω από 300 ευρώ, ανάλογα με τα κυβικά και την ασφαλιστική κάλυψη που επιθυμεί να έχει ο καθένας.
news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...