Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Αίγιο: Οι αυριανές εκδηλώσεις στο "Πάρκο των Χριστουγέννων"

Με παιχνιδιάρικη διάθεση συνεχίζονται την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., σε όλη την Αιγιάλεια.


Στις 11 το πρωί, στο “Πάρκο των Χριστουγέννων” στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου, παρουσιάζεται το “@γαπουλίνια Χριστούγεννα”, ένα νέο, χριστουγεννιάτικο  παιχνίδι  που βάζει σε περιπέτειες τον Αϊ Βασίλη και τη μάγισσα Μπεφάνα. Το παιδικό μυθιστόρημα της Αναστασίας Ευσταθίου ζωντανεύει με τη βοήθεια της συγγραφέως  και των παιδιών από τη Θεατρική Ομάδα «Μονόλογοι» με διαδραστικά παιχνίδια.


Την ίδια ώρα, στο Λιχουδόσπιτο του Πάρκου, τα ζαχαροπλαστεία και η Gelateria "Δημητρίου" θα προσφέρουν το περίφημο μιλφέιγ τους, καθώς και μαλλί της γριάς για τους μικρούς και μεγάλους φίλους.
Σε περίπτωση βροχής, τα “@γαπουλίνια Χριστούγεννα” θα μεταφερθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο (Παλαιό Νοσοκομείο) Αιγίου, την ίδια ώρα.

Στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Καμαρών, πραγματοποιείται το εικαστικό εργαστήρι ζωγραφικής “Καλλι...τεχνίες με Καλι...καντζαριές & Καλι...σκανταλιές”, καθώς και μπαλονοκατασκευές-εκπλήξεις. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Καμαρών.

Την ίδια ώρα, στο Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού, ανοίγει το "Παραμυθοσέντουκο των Χριστουγέννων", γεμάτο ιστορίες και μουσικές που ταξιδεύει απo άκρη σε άκρη. Στην αφήγηση η Άρτεμις Θεολόγη, και στη μουσική ο Γιάννης Σημαιόπουλος. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Διακοπτού.

Τέλος, επίσης στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα Συλλόγου Ροδοδάφνης, μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν σε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή, με μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας & εκπλήξεις από τον Τίτο, το Ξωτικό του Αϊ Βασίλη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία  Δήμου Αιγιαλείας» & τον Χορευτικό Όμιλο  Αβύθου «Οι Αχαιοί».

Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. www.dikepaigialeias.gr όπως και στο Facebook και το Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...