Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Πάτρα: Κύκλωμα διακινούσε ναρκωτικά και κινητά σε φυλακές

Aναζητείται ακόμη ένας άντρας


Έξι άτομα εμπλέκονται σε κύκλωμα εισαγωγής ναρκωτικών και κινητών τηλεφώνων στη φυλακή Αγίου Στεφάνου της Πάτρας, που ερευνούσε εδώ και τέσσερις μήνες η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.. Ήδη δυο από τους εμπλεκόμενους κρατούνται στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα.


Από τους υπόλοιπους, συνελήφθησαν ένας αστυνομικός που υπηρετεί στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας πολίτης και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που πρόσφατα είχε τεθεί σε αργία από την υπηρεσία του για παλαιότερη υπόθεση. Ακόμη, αναζητείται ένας άντρας που φέρεται να συμμετείχε στο παρελθόν στα κυκλώματα «νονών» της νύχτας που είχαν εξαρθρωθεί στην πόλη.

Οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση τον συνάδελφό τους και είχαν πετύχει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να καταγράψουν τηλεφωνικές συνομιλίες μέσω των οποίων φέρεται να προκύπτει η συνεργασία του με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους. Από τις συνδιαλέξεις προκύπτουν στοιχεία "φωτιά" για τον τρόπο με τον οποίο έμπαιναν τα ναρκωτικά στη φυλακή και τα σημεία τα οποία υποδείκνυε το κύκλωμα στον σωφρονιστικό υπάλληλο για να τα παραλαμβάνει και να τα προωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...