Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Πάτρα: Εκδήλωση για τον Καβάφη στο "Τραμ"

Το μικροβιβλιοπωλείο Χαραμάδα και οι (.poema..) εκδόσεις  σας προσκαλούν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ. στον καλαίσθητο χώρο του τεϊοποτείου Τραμ (Αράτου 24, Πάτρα) σε συνεργασία με το περιοδικό Διαπολιτισμός για την παρουσίαση του αφιερωματικού τόμου, στο πλαίσιο του επετειακού Ετους Κ. Π. Καβάφη


Διαβάζουν αποσπάσματα από το έργο του οι Πατρινοί ποιητές: Σπύρος Βρεττός, Διονύσης Καρατζάς, Βασίλης Λαδάς, Γιάννης Η. Παππάς, Βασίλης Ρούβαλης, Γιάννης Χρυσανθόπουλος

Για τον ποιητή θα μιλήσουν η φιλόλογος Μαρία Ψάχου ο ποιητής Σπύρος Βρεττός


 Λίγα λόγια για το μικροβιβλιοπωλείο Χαραμάδα:

8 χρόνια από το ξεκίνημα των εκδόσεων Χαραμάδα και με την επιστροφή τους, ο χώρος του γραφείου μετατρέπεται σε ένα μικροβιβλιοπωλείο με επιλογές από όλο το φάσμα της λογοτεχνίας, της ποίησης, των μελετών και των περιοδικών.

Στην Τσαμαδού 39, στον 1ο όροφο, μπορείτε να βρείτε βιβλία καινούργια και μεταχειρισμένα, επιλεγμένα με προσοχή ενώ οι τίτλοι μας συνεχώς αυξάνονται.

Ειδικότερα για τα βιβλία των εκδόσεων Χαραμάδα και Ο κήπος με τις λέξεις, όλα τα βιβλία μας πωλούνται με έκπτωση 50%. Τα υπόλοιπα με τουλάχιστον 30% έκπτωση (εκτός αυτών που εντάσσονται στην ενιαία τιμή και πωλούνται με 10%). Τα μεταχειρισμένα ξεκινούν από 1 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...