Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Άγρια επεισόδια με δυο τραυματίες στο εργοστάσιο "Καλλιμάνης"

Ο οδηγός του φορτηγού ήρθε σε αντιπαράθεση μ έναν εκ των εργαζομένων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.Ο οδηγός του φορτηγού ήρθε σε αντιπαράθεση μ' έναν εκ των εργαζομένων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο εργοστάσιο "Καλλιμάνης" στο Αίγιο. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του thebest.gr εργαζόμενοι του εργοστασίου που βρίσκονται σε απεργία εξαιτίας των οφειλών απο δεδουλευμένα δεν επέτρεψαν σε φορτηγό με ψάρια να μπει στον χώρο του εργοστασίου, γύρω στη 1.30 το μεσημέρι.

Ο οδηγός του φορτηγού ήρθε σε αντιπαράθεση μ' έναν εκ των εργαζομένων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο. Οι ίδιες πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο μετά στέλεχος της επιχείρησης προσπάθησε να μπει με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο στην πύλη και τραυμάτισε εργαζόμενο που βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα.

Το στέλεχος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγιου, ενώ οι περίπου 80 εργαζόμενοι εξακολουθούν να βρίσκονται στο σημείο διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...