Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

NΔ: Έκλεψαν την κάλπη στο Αίγιο

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην Αχαΐα.


Στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Αχαΐας, επισημαίνεται πως: «Με τη συμμετοχή 2.242 εγγεγραμμένων μελών της Νέας Δημοκρατίας, ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 16 Νοεμβρίου 2013, οι εκλογές στην Αχαΐα για την ανάδειξη των νέων προέδρων και μελών, των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών του νομού.


Σε κλίμα σύμπνοιας, τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στήριξαν με την ψήφο τους τα πρόσωπα που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της στην Αχαΐα, εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη και την αποδοχή τους στη νέα οργανωτική δομή του κόμματος".

Στην ίδια ανακοίνωση και αφού έχει γίνει αναλυτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων, η ανακοίνωση αναφέρει ότι: "Η ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την λύπη, αλλά και την αγανάκτησή της για την αντικαταστατική και αντικομματική συμπεριφορά ελαχίστων μελών στο Αίγιο, τονίζοντας πως με την στάση τους δεν σεβάστηκαν ούτε την διαδικασία και το κόμμα, αλλά ούτε και τους συναδέλφους και συνυποψηφίους τους στην εκλογική διαδικασία.

Οι υπεύθυνοι της συμπεριφοράς αυτής δεν μπορούν να αποτελούν μέλη της οικογένειας της Νέας Δημοκρατίας".

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υπάρχουν άκυρα ψηφοδέλτια με το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, που έχει πλεόν αποστασιοποιηθεί και έχει δημιουργήσει το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...