Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Αμαλιάδα: Στο εδώλιο για τα σκουπίδια

Το κατώφλι του αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, πέρασαν χθες οι τρείς εργαζόμενοι του Δήμου Ήλιδας οι οποίοι είχαν συλληφθεί στα Κονιδείκα για παράνομη ρίψη απορριμμάτων έχοντας στο πλευρό τους δεκάδες συναδέλφους τους όχι μόνο από την Αμαλιάδα αλλά και τη Γαστούνη, το Βαρθολομιό και τα Λεχαινά. 

Αν και οι συνήγοροι υπεράσπισης τους, ζήτησαν από το δικαστήριο αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό και η διαδικασία ξεκίνησε αργά χθες το μεσημέρι και διεκόπη λίγη ώρα αργότερα λόγω πέρας του ωραρίου λειτουργίας των δικαστηρίων. Η δίκη θα συνεχιστεί παρουσία και των μαρτύρων κατηγορίας την Δευτέρα.

Η αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας ήταν κατάμεστη από δημοτικούς υπαλλήλους οι οποίοι και προσέτρεξαν να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους οι οποίοι, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Χρήστος Βούλγαρης, κατηγορούνται άδικα γιατί απλά έπραξαν το καθήκον τους.

«Οι εργαζόμενοι που αδίκως οδηγούνται στην Δικαιοσύνη, δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν το τυπικό κομμάτι της λειτουργίας του ΧΑΔΑ στα Κονιδείκα, και λειτούργησαν όπως πράττουν καθημερινά, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους. Πιστεύουμε στη Δικαιοσύνη και θεωρούμε ότι το Δικαστήριο θα αντιληφθεί την πραγματικότητα και θα τους δικαιώσει».
Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...