Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ηλεία: Αυτή τη φορά το θύμα της ενδοοικογενειακής βίας δεν ήταν η γυναίκα...

Σκηνές απείρου κάλλους σε γειτονιά των Σαβαλίων με τους κατοίκους της περιοχής να ειδοποιούν την αστυνομία …


Την «τιμητική» τους είχαν οι διαπληκτισμοί στην Αμαλιάδα και την ευρύτερη περιοχή, για ασήμαντες αφορμές και ευτυχώς τα πνεύματα σε όλες τις περιπτώσεις ηρέμησαν «ανώδυνα», χάρη και στην επέμβαση της Αστυνομίας.

Ένα από τα περιστατικά έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας με «πρωταγωνιστές» δύο ηλικιωμένους, έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι παραλίγο να έρθουν στα χέρια! Αιτία του καυγά ήταν τα νερά που πετούσε ο άνδρας στην αυλή της γυναίκας και το αποτέλεσμα ήταν να λογομαχήσουν έντονα και να κληθεί η αστυνομία για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Το άλλο περιστατικό, που καταγράφηκε λίγη ώρα αργότερα, αφορούσε ανδρόγυνο αλλοδαπών στην περιοχή των Σαβαλίων. Και μπορεί συνήθως τα «θύματα» σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακών καβγάδων να είναι συνήθως οι γυναίκες, στην προκειμένη περίπτωση όμως το «θύμα» ήταν ο άνδρας!

Σύμφωνα με το patrisnews.com, περίοικοι στην περιοχή των Σαβαλίων που διαμένει το ζευγάρι, έκπληκτοι αντίκρισαν τη Δευτέρα το μεσημέρι τη γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση να κυνηγά τον άνδρα της για να τον ξυλοκοπήσει. Η γυναίκα ήταν εκτός εαυτού και ο άνδρας της καλούσε σε βοήθεια, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να γλιτώσει και να μην πέσει στα χέρια της συζύγου του.

Οι περίοικοι θορυβήθηκαν και κάλεσαν την Αστυνομία και στο σημείο έφθασε άμεσα ένα περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Αμαλιάδας, με τους αστυνομικούς να δίνουν τη λύση. Το ανδρόγυνο ηρέμησε και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Αμαλιάδας, όπου και διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας ήταν μεθυσμένος, ενώ το επεισόδιο αποδόθηκε σε οικογενειακά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...