Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Κυπαρισσία: Φτερά έκανε αλιευτικό από το λιμάνι!


Απίστευτο κι όμως…ελληνικό! Προφανώς έχουμε ακούσει για κλοπές πολλών ειδών στη στεριά αλλά μέσω θαλάσσης ποτέ δεν καταγράφηκε τουλάχιστον στη περιοχή μας.

Πιο αναλυτικά ένα επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος σύμφωνα με καταγγελία του ιδιοκτήτη αφαίρεσαν άγνωστοι προχθές, παρότι ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Κυπαρισσίας το οποίο δεν έχει καν φωτισμό!

Το σκάφος την ημέρα αυτή δεν βγήκε για αλιεία και ήταν στην προβλήτα του λιμανιού αλλά όταν το αναζήτησε ο ιδιοκτήτης του κάτοικος Κακοβάτου Ηλείας ο οποίος τυχαίνει να είναι και Πρόεδρος των αλιέων Κυπαρισσιακού Κόλπου στην Ηλεία ήταν άφαντο!

Σύμφωνα με εκτιμήσεις δεν αποκλείεται το αλιευτικό σκάφος 9 μέτρων να έκανε φτερά μέσω θαλάσσης σε άγνωστα νερά καθώς ο δράστης φαίνεται να γνώριζε καλά την ναυτική ορολογία. Και τούτο διότι η μεταφορά του μέσω στεριάς απαιτεί μεγάλο όγκο πρόσδεσης και βαρέος όχημα για να πάει σε άλλο προορισμό.

Τις έρευνες διεξάγει ο Λιμενικός σταθμός Κυπαρισσίας, ο οποίος συνεργάζεται με όλες τις αρχές για την ανεύρεση του σκάφους, το οποίο έκανε φτερά από το λιμάνι μας!

Τι άλλο θα ακούσουμε...



filiatranet.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...