Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ηλεία: Άγρια συμπλοκή μεταξύ Βουλγάρων στο Τραγανό για τα «μάτια» μιας 14χρονης!


Στο νοσοκομείο οδήγησε έναν νεαρό Βούλγαρο που διαμένει στην περιοχή του Τραγανού ο έρωτας για την 14χρονη γειτόνισσά του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το τελευταίο διάστημα ο νεαρός φλέρταρε τη 14χρονη κοπέλα. Όταν όμως η οικογένεια του κοριτσιού το πληροφορήθηκε τα «αίματα» δεν άργησαν να «ανάψουν».

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο εξάδελφος της κοπέλας, έπειτα από έντονο καβγά, χτύπησε τον νεαρό στο κεφάλι με σιδηρολοστό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Το άγριο επεισόδιο ανάμεσα στις δύο οικογένειες σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο κέντρο του Τραγανού κοντά στο δημοτικό σχολείο, με την οικογένεια της κοπέλας να υποστηρίζει ότι ο νεαρός τη βίασε.

Αυτός όμως, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των περιοίκων, υποστήριζε ότι δεν είχε αγγίξει τη νεαρή κοπέλα και πως το ενδιαφέρον του είχε περιοριστεί απλά στο φλερτ.

Παρά τις εξηγήσεις ωστόσο του νεαρού η συμπλοκή δεν απεφεύχθη, με τον εξάδελφο της 14χρονης να του καταφέρει ένα χτύπημα στο κεφάλι με σιδηρολοστό! Ο νεαρός διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο άτυχος νέος, από το «κρεβάτι του πόνου», φέρεται να ήρθε σε επαφή με την οικογένεια της 14χρονης ζητώντας, αφού τον τραυμάτισε ο ξάδελφος της κοπέλας, να του καλύψουν τα έξοδα της νοσηλείας καθώς ο ίδιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα.

Ωστόσο, τα περισσότερα από τα μέλη της οικογένειας της 14χρονης έχουν ήδη φύγει από το Τραγανό…



patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...