Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Στις 14 Σεπτεμβρίου οι Active Member στην Πάτρα


Σάββατο 14 Σεπτέμβρη.... Κάστρο Πάτρας.... Active Member Live !

Δέκα ημέρες μετά απο την μεγάλη τους συναυλία στην Τεχνόπολη, οι ACTIVE MEMBER έρχονται στην Πάτρα, αυτήν τη φορά για μια ανοιχτή συναυλία, σε έναν ιστορικό συναυλιακό χώρο της πόλης να τραγουδήσουν μαζί μας για να φύγει το σκοτάδι !

"Η καινούργια εποχή αφορά στο πού θα μπορέσουμε να απορροφήσουμε ενέργεια για να βγει άλλο ένα τέτοιο χρονικό διάστημα (σ.σ. 21 ετών) στο μέλλον. Όλη μας η έννοια είναι αυτή. Για να γίνει αυτό, εγώ ειδικά πρέπει να φροντίσω πολύ τον εαυτό μου τώρα που σφίγγουν τα πράγματα"


“ Οι Active Member θέλω να είναι αυτό που είναι, μια συνεννόηση με τη Γιολάντα που τη σκαρώνουμε μαζί βάσει σχεδίου και που είναι τελείως 50-50 στο πώς φτιάχνεται.”


Απόσπασμα απο την τελευταία του συνέντευξη στον Ηλία Αναστασιάδη, για το oneman.gr

 Όπως λέει ο B.D.Foxmoor «…αυτές τις τελευταίες λεύτερες μέρες, όλοι θυμήθηκαν πόσο φόβο κρύβει το σκοτάδι κι αυθόρμητα ξεχύθηκαν στους δρόμους να τραγουδήσουν και να φωνάξουν. Ωστόσο, έλειπε το γλέντι: η μεγαλύτερη, ίσως, αιτία για επανάσταση. Αυτό σκαρώνουμε εμείς, η μεγάλη παρέα και οι καλεσμένοι μας, μόνο που αυτή τη φορά σε θέλουμε πάλι κοντά μας, νομίζουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή…»

Τιμές εισιτηρίων : προπώληση 10 ευρώ, πόρτα 13 ευρώ

Door’s Open : 20.30

Σημεία προπώλησης : MUSICAL, DISCOVER, ΗΧΟΤΟΠΟΣ art café.

Διοργάνωση : BR3AK EV3NT ( www.br3akev3nt.com )

Πληροφορίες : br3akev3nt@gmail.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...