Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Aμαλιάδα: «Αν δεν τους έδινα τα λεφτά, θα με σκότωναν!»

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ του Σαββάτου ο 83χρονος Παναγιώτης Παναγιωτάρας, ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στο 1ο χλμ Αμαλιάδας-Καρδαμά.

Γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα... δύο νεαροί -μιλούσαν ελληνικά- διέρρηξαν το παράθυρο της οικίας του 83χρονου (ακριβώς δίπλα από το πρατήριο), μπήκαν μέσα και αιφνιδίασαν τον 83χρονο, ο οποίος κοιμόταν. Τον χτύπησαν στον αριστερό κρόταφο με τη λαβή πιστολιού και τον ανάγκασαν υπό την απειλή του όπλου να τους δώσει τα κλειδιά του βενζινάδικου, ενώ του αφαίρεσαν και 200 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού.

Ο ένας από τους δύο ληστές πήγε στο πρατήριο, αλλά γύρισε... άπρακτος, αφού στην ταμειακή μηχανή βρήκε μόνο κέρματα. Ωστόσο, οι δύο ληστές αντιλήφθηκαν το κλειδωμένο δωμάτιο στην οικία του 83χρονου, και αφού άνοιξαν την πόρτα, βρήκαν και αφαίρεσαν από την ντουλάπα περίπου 1500 ευρώ, τα οποία είχε κρυμμένα εκεί ο 83χρονος, και υστερα έφυγαν από το σπίτι.
Οπως δήλωσε στο patrisnews ο 83χρονος Παναγιώτης Παναγιωτάρας, «αν δεν τους τα έδινα, θα με σκότωναν».
Ο κ.Παναγιωτάρας έχει πέσει θύμα ληστείας αρκετές φορές κατά το παρελθόν, ενώ το 1998 είχε πυροβοληθεί στο πόδι, προκαλώντας του μόνιμη αναπηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...