Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Άγριος καβγάς συνεργατών βουλευτή της Πάτρας για τα λεφτά...


Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν σε πολιτικό γραφείο βουλευτή της Πάτρας, του οποίου δύο συνεργάτες του ζητούν να τους δώσει μέρος των χρημάτων τα οποία λαμβάνει πρόσωπο που έχει χριστεί επιστημονική του συνεργάτης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes.gr οι συνεργάτες του βουλευτή που έχουν αναλάβει την επικοινωνιακή και όχι μόνο προβολή του, ανακάλυψαν πως γνωστή πατρινή, πρώην νομαρχιακή Σύμβουλος -με ιδιαίτερη τάση στις στιλιστικές εκκεντρικότητες- αμείβεται με το ποσό των 3.000 ευρώ μηνιαίως, ως επιστημονική σύμβουλος.

Οι δυο άντρες συνεργάτες όταν έμαθαν το ποσό της αμοιβής της έθεσαν θέμα ευθέως στον πολιτικό ώστε να λαμβάνουν αυτοί τα 1.500 από τα 3.000 ευρώ που δίνονται για την επιστημονική Σύμβουλο.

Μάλιστα οι φράσεις που χρησιμοποιήθηκαν περιείχαν και αναφορές στο ότι «δεν μπορεί να πεινάμε και η κυρία να μην κάνει τίποτα και να εισπράττει τα ευρώπουλα».

Η ιστορία έχει από το παρελθόν καθώς, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αχαιός βουλευτής, ζήτησε από τη σύμβουλό του να του γράψει την ομιλία του στη Βουλή για το φορολογικό, για να εισπράξει την απάντηση «μα εγώ δεν ξέρω από αυτά».

Τελικά η ομιλία γράφτηκε από τον έναν εκ των δυο αντρών συνεργατών του βουλευτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...