Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Συγκροτήθηκε η Γραμματεία Αθλητισμού του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος


“Ο Ελληνικός αθλητισμός βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της σύγχρονης ιστορίας του” τονίζει όπως τονίζει ο Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που κυκλοφόρησε το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κίνημα με αφορμή  τις επικείμενες δραματικές περικοπές που περιλαμβάνει ο νέος προϋπολογισμός.

“Τα χρήματα πλέον θα αρκούν απλώς και μόνον για την κάλυψη των πάγιων λειτουργικών δαπανών των Ομοσπονδιών, δηλαδή θα καλύπτουν μόνον τους μισθούς των διοικητικών υπαλλήλων, το ΙΚΑ και την εφορία και δεν θα μένει τίποτα για τον πραγματικό αθλητισμό, ο οποίος οδηγείται στην πραγματική εξαφάνιση” τονίζει ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και συνεχίζει :

Ας σημειωθεί  ότι αυτό το Σαββατοκύριακο οι Χριστιανοδημοκράτες που ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό, βρέθηκαν σε επικοινωνία και αποφάσισαν, μετά την καταγραφή των προβλημάτων να βοηθήσουν στην ανάδειξη και επίλυση τους, μέσω του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου τους, τ. Υφυπουργού Νίκου Νικολόπουλου. Επίσης αποφάσισαν και συγκρότησαν Γραμματεία Αθλητισμού του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος, που ανέλαβε την επεξεργασία των προτάσεων και δράσεων.

Στην εισήγηση του προς τους Χριστιανοδημοκράτες  αθλητικούς παράγοντες ο Νίκος Νικολόπουλος τόνισε: “Για μας τους Χριστιανοδημοκράτες ο αθλητισμός δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά κοινωνικό αγαθό, διότι έχει να κάνει με τα παιδιά μας.                                                                                                    

Τα κρατάει  μακριά από την αλητεία, μακριά από την εγκληματικότητα αλλά και τα ναρκωτικά. Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό, καθώς υπάρχει το τεράστιο αγαθό της υγείας που δεν έχει σύγκριση με οτιδήποτε άλλο. Είναι παγκοσμίως γνωστό και στατιστικά αποδεδειγμένο ότι με ένα εκατομμύριο ευρώ στον αθλητισμό γλυτώνεις επτά εκατομμύρια για δαπάνες υγείας".                                          

Τέλος, την Κυριακή το μεσημέρι μετά την κοπή πίτας του ΠΕΑΚ ο συντονιστής του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος Νίκος Νικολόπουλος, συναντήθηκε με μέλη του ΔΣ στο γραφείο του προέδρου κ. Γκογκόλη. Ο Νίκος Νικολόπουλος ενημέρωσε πως ήδη τα όσα υποστήριξε για το κολυμβητήριο και είδαν το φως της δημοσιότητας ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ κατατέθηκαν στην Βουλή μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ενώ τους ενημέρωσε ότι με ερώτηση του στην Βουλή καλεί τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους Υπουργούς να επανεξετάσουν το μέγα ζήτημα των περικοπών στον αθλητισμό και να αναθεωρήσουν τις σχετικές αποφάσεις τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...