Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Έκοψαν το ρεύμα σε εξαμελή οικογένεια


Οργή προκάλεσε στην κοινωνία της Πάτρας η ενέργεια της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε πολυμελή οικογένεια που διαμένει στην οδό Πάργας, επειδή δεν πλήρωσε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Η εξαμελής οικογένεια πέρασε την προχθεσινή νύχτα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θέρμανση. Μάλιστα τα τοπικά ΜΜΕ δημοσίευσαν φωτογραφίες με τα τέσσερα παιδιά να διαβάζουν τα μαθήματά τους υπό το φως των κεριών!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η οικογένεια χρωστά στη ΔΕΗ το ποσό των 2.000 ευρώ από ανεξόφλητους λογαριασμούς και αδυνατεί να αντεπεξέλθει, αφού και οι δύο γονείς είναι άνεργοι. Ωστόσο δεν είναι η μόνη περίπτωση που απασχολεί την τοπική κοινωνία. Συνεργείο της ΔΕΗ διέκοψε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και σε άλλη πολύτεκνη οικογένεια, που κατοικεί στον Άγιο Στέφανο, έξω από την Πάτρα.

Όπως ανέφεραν οι συγγενείς αλλά και κάτοικοι της περιοχής, ο πατέρας της οικογένειας, εξαιτίας της υπερβολικής φόρτισης και της στενοχώριας του, υπέστη εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...