Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Νικολόπουλος: «Η Πάτρα θα διεκδικήσει μέχρι τέλους δικαίωση για την Αχαϊκή»

Την απόλυτη συμπαράστασή του προς τους εργαζόμενους της Αχαϊκής Τράπεζας εξέφρασε για μία ακόμα φορά ο Βουλευτής και συντονιστής του Κινήματος «Αναγέννηση», Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη συνάντησή που είχε με αντιπροσωπεία τους.

Ο Αχαιός πολιτικός χαρακτήρισε απαράδεκτη την μη καταβολή των αποζημιώσεων προς τους εργαζομένους - ιδίως την ώρα που απαιτείται από τους ίδιους να είναι συνεπείς στην καταβολή των δόσεων, δανείων που έλαβαν από την Τράπεζα!- αλλά πολύ περισσότερο, έκανε λόγο για «κατάφωρη αδικία και ανισονομία», καθώς για τις περιπτώσεις των εργαζομένων στις υπό εκκαθάριση συνεταιριστικές τράπεζες δεν προβλέφθηκε η απορρόφησή τους από άλλα πιστωτικά ιδρύματα, εν αντιθέσει με όσα συνέβησαν σε άλλες εμπορικές τράπεζες.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε:

«Οι εργαζόμενοι, όπως και οι μέτοχοι και οι δανειολήπτες της Αχαϊκής Τράπεζας γνωρίζουν τη στήριξή μου και τον αγώνα που έδωσα υπέρ τους, τόσο κατά την προεκλογική, όσο και κατά την μετεκλογική περίοδο, στα πλαίσια των κοινοβουλευτικών δυνατοτήτων. Δυστυχώς, όλες οι ερωτήσεις που έχω καταθέσει μέχρι τώρα, μένουν αναπάντητες. Βέβαια, από τη στιγμή που άλλες και άλλες, πολύ βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις, τινάχτηκαν στον αέρα εν μία νυκτί από την τρικομματική κυβέρνηση, είναι ίσως υπερβολικά… ρομαντικό να περιμένει κάποιος ότι θα υπάρξει μέριμνα για τις συνεταιριστικές τράπεζες. Ωστόσο, όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι εμείς εδώ στην Πάτρα και πολύ περισσότεροι οι χιλιάδες πολίτες, οι εργαζόμενοι, οι μέτοχοι και μερισματούχοι και οι δανειολήπτες, δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου! Δεν ξεχνάμε τίποτα. Και δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να σωπάσουμε και να σταματήσουμε τον αγώνα. Η Πάτρα αναμένει δικαίωση για την Αχαϊκή και θα την διεκδικήσει μέχρι τέλους, κόντρα σε όσους αυτοακυρώθηκαν ή σε όσους εξακολουθούν να βλέπουν τις αποφάσεις της ΤτΕ ως ιερά τοτέμ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...