Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Ρομά επιτέθηκαν σε φοιτητές - τραυμάτισαν έναν - θώπευσαν νεαρή

Πρωτοφανής επίθεση δέχθηκαν χθες το μεσημέρι έξι φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών που περπατούσαν από την Σχολή τους προς το Νοσοκομείο, από ομάδα ανήλικων ρομά! Ολα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά η...
ομάδα των ρομά "πετάχτηκε" από θαμνώδες σημείο, απομόνωσαν ένα αγόρι και άρχισαν να αρπάζουν... ότι έβρισκαν μπροστά τους. Οι φοιτητές προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως εκείνη την στιγμή πετάχτηκε και ένα μεγαλύτερο σε ηλικία τσιγγανόπουλο (γύρω στα 15) και τράβηξε από το λαιμό έναν χρυσό σταυρό που φορούσε ένας φοιτητής με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Εν μέσω πανικού και ενώ οι φοιτητές δεν μπορούσαν να αντιδράσουν, ένας ανήλικος ρομά επιτέθηκε σε μία φοιτήτρια και της σήκωσε την φούστα με σαφή πρόθεση για σεξουαλική παρενόχληση. Στη συνέχεια προσπάθησε να την θωπεύσει.

Πριν καν προλάβουν οι φοιτητές να αντιδράσουν η ομάδα των ρομά είχε προλάβει να τους ληστέψει. Μεταξύ των φοιτητών και μία νεαρή με ειδικές ανάγκες (κωφή). Το γεγονός καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ενώ ενημερώθηκαν και οι Πρυτανικές αρχές.
Πηγή: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...