Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Πάτρα: Ρομά τα ...σπάνε από το πάρκινγκ Καλεντζώτη μέχρι το Φάρο

Την ένταση των περιπολιών για την άμεση απομάκρυνση των Ρομά από το χώρο μεταξύ του δημοτικού πάρκινγκ «Γεώργιος Καλεντζώτης» και του Φάρου... ζητά με επιστολή του προς το Κεντρικό Λιμεναρχείο ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Συντήρησης και Αυτεπιστασίας Γιώργος Σιγαλός. Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Σιγαλός στην επιστολή του:
«Όπως γνωρίζετε o χώρος που περικλείεται μεταξύ του δημοτικού πάρκινγκ «Γεώργιος Καλεντζώτης» και του Φάρου έγινε προσπάθεια το τελευταίο χρονικό διάστημα να εξωραϊστεί, φυτευτεί και να προστατευτεί από βανδαλισμούς, ώστε να δημιουργηθεί ένα αστικό πάρκο πρασίνου.

Ωστόσο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλων μας, λιμενικών υπαλλήλων και εργαζομένων του Δήμου, για την προστασία του χώρου και την απομάκρυνση των Ρομά που συνεχώς κατακλύζουν τον εν λόγω κοινόχρηστο χώρο (εγκαθιστώντας σκηνές και οχήματα, προξενώντας συνεχώς φθορές και κλοπές), το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό και οι βανδαλισμοί συνεχίζονται.

Για αυτό το λόγο σας παρακαλώ να εντείνετε τους ελέγχους και τις περιπόλους, καθημερινά και καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου, έτσι ώστε να επιτύχουμε την άμεση απομάκρυνση των αθίγγανων από τον εν λόγω χώρο και να προστατεύσουμε το αστικό πράσινο από τους βανδαλισμούς, προκειμένου να αποδοθεί στους δημότες ως χώρος περιπάτου και αναψυχής.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες το συντομότερο δυνατόν.»
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...