Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Αίγιο: Έδεσαν και βασάνισαν ηλικιωμένη

Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλα και χωρίς να δείξουν οίκτο έδεσαν και κτύπησαν μια ηλικιωμένη με βάναυσο τρόπο. Πρόκειται για τους ληστές που... στη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής εισέβαλαν σε μονοκατοικία στην περιοχή του Ρυζόμυλου Αιγίου, όπου έμενε μόνη της η 77χρονη γυναίκα. Σκοπός τους να τη ληστέψουν, θεωρώντας ότι είχε στην κατοχή της χρήματα και χρυσαφικά.

Οι δράστες τη χτύπησαν και την έδεσαν με μια ζώνη για να μην αντιδράσει και της ζητούσαν επίμονα να τους υποδείξει σε ποιο σημείο του σπιτιού είχε κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά. Η γυναίκα τούς απάντησε αρνητικά όμως εκείνοι ήταν ανένδοτοι.

Οι ληστές έψαξαν το σπίτι και κατάφεραν να βρουν το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ. Στη συνέχεια, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί και συγχωριανοί της τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο Αιγίου όπου νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα. Πρόκειται για ένα από τα πολλά πλέον περιστατικά ληστειών σε σπίτια που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Αχαΐα σε βάρος ηλικιωμένων που μένουν μόνοι τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι δράστες επέδειξαν ιδιαίτερη αγριότητα, γεγονός που προβληματίζει για μελλοντικές επιθέσεις στο άμεσο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...