Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια σταθμεύει την Κυριακή στην Πάτρα

Η θεατρική παράσταση «Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια : ψάχνοντας την πόλη των χαμένων παιχνιδιών» σταθμεύει στην Πάτρα (Γήπεδο Παναχαϊκής) την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.

Η παράσταση είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας με την αγαπημένη ηρωίδα των παιδιών, να τα προσκαλεί με αφετηρία την Αχαϊκή Πρωτεύουσα σ’ ένα συναρπαστικό θεατρικό ταξίδι

Στην παράσταση του Nickelodeon όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, ζωντανεύουν επί σκηνής και μαγεύουν μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειες, το χιούμορ και τις σκανδαλιές τους!

Μέσα από ένα μοναδικό διαδραστικό θέαμα, τα παιδιά ψυχαγωγούνται μαθαίνοντας να εξερευνούν και να επικοινωνούν, να ξεπερνούν εμπόδια, να λύνουν γρίφους και να πετυχαίνουν στόχους με τρόπο απλό, αλλά πολύ διασκεδαστικό!

Με ξεναγό τη Ντόρα, την εφτάχρονη δίγλωσση Λατίνα ηρωίδα και τον Μπουτς το μαϊμουδάκι, τον Ντιέγκο, τον Τίκο το Σκίουρο, την Ίσα την Ιγκουάνα, τον Μπένυ τον Ταύρο και όλη την παρέα ο κόσμος της περιπέτειας γίνεται ένα υπέροχο μαγικό τοπίο που καλούνται να ανακαλύψουν.

Με τη συνδρομή του κοινού, η Ντόρα και οι γενναίοι φίλοι της χρησιμοποιούν τις μουσικές, γλωσσικές και μαθηματικές τους ικανότητες για να περιηγηθούν στην πυραμίδα-αριθμό, την «ανακατεμένη» ζούγκλα και τις άλλες τοποθεσίες με στόχο να βρουν το χαμένο αρκουδάκι της Ντόρα, τον Οσίτο, στην πόλη των χαμένων παιχνιδιών
Δέκα ηθοποιοί – χορευτές με θεαματικά κοστούμια, εντυπωσιακά σκηνικά, υπέροχη μουσική και χαριτωμένους διαλόγους δημιουργούν μια παράσταση που θ’ απολαύσει όλη η οικογένεια!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...