Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Στο Κατάκολο το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο της Μεσογείου

Οι επιβάτες και το προσωπικό του MSC Divina μετακινούνται στους χώρους του κρουαζιερόπλοιου με 25 ανελκυστήρες προκειμένου να επισκεφθούν το καζίνο, τα 7 εστιατόρια, τα 20 μπαρ και lounges, τις 4 πισίνες, την αίθουσα bowling, το γυμναστήριο, το σπα, τηβιβλιοθήκη, την art gallery, τον εξομοιωτή της Formula 1, τον υπερσύγχρονο κινηματογράφο και το υπερπολυτελές club.

Τα 18 καταστρώματα φέρουν τα ονόματα αρχαίων Ελλήνων Θεών. Το συνολικό μήκος του κρουαζιερόπλοιου είναι 333 μέτρα, 38 μέτρα είναι το πλάτος του και 140.000 τόνοι είναι το βάρος του. Το όνομά του το πήρε από τη μεγάλη ντίβα του κινηματογράφου Σοφία Λόρεν στις 26 Μαΐου στη Μασσαλία.

Το δρομολόγιο του MSC Divina στην Ανατολική Μεσόγειο


Το δρομολόγιο του κρουαζιερόπλοιου ξεκινάει από το Μπάρι, συνεχίζει για Κατάκολο, μετά πηγαίνει στη Σμύρνη και τηνΚωνσταντινούπολη και η επιστροφή του γίνεται με στάση στοΝτουμπρόβνικ, τη Βενετία και από εκεί στο Μπάρι. Αυτό το υπέροχο ταξίδι στην Ανατολική Μεσόγειο πραγματοποιείται μέσα σε επτά ημέρες και κοστίζει κάτι παραπάνω από 700 ευρώ, ανάλογα με το πακέτο παροχών που επιλέγει κάποιος.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...