Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Λουλούδια και κεράκια αφήνουν στην «μοιραία» πισίνα [video]

Βαρύ είναι το κλίμα στην αθλητική οικογένεια του υγρού στίβου για τον πρόωρο χαμό της 27χρονης, που η καθημερινή της ενασχόληση με την κολύμβηση, χθες έμελλε να είναι η τελευταία.

Σήμερα το πρωί σύμφωνα με πηγές του patratora.gr, ο νεαρός διασώστης που εντόπισε την άτυχη κολυμβήτρια αναίσθητη στον πυθμένα της πισίνας, επισκέφθηκε το Κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» αφήνοντας ένα λουλούδι και ένα κεράκι στην μνήμη της 27χρονης.


Συντετριμμένος τόσο ο ίδιος, όσο και ο προπονητής της άτυχης κοπέλας, δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα αυτό που έχει συμβεί.

Το δικό τους «γολγοθά» περνά και η οικογένεια της 27χρονης που από χθες βρίσκονται στην Πάτρα, καθώς η νεαρή κολυμβήτρια ήταν από την Αθήνα και ζούσε στην Πάτρα στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

«Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να πρέπει να πολεμήσεις το ίδιο σου το μυαλό», αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε στο διαδίκτυο η άτυχη 27χρονη κολυμβήτρια Σεμέλη-Θεοδώρα Αντύπα.

Η Σεμέλη πήγε στο κολυμβητήριο, βούτηξε στην πισίνα και την είδαν να κάνει ένα μακροβούτι, να πλησιάζει τον πυθμένα, όμως δεν ανησύχησε κανείς καθώς εκινείτο και όλοι νόμιζαν πως κολυμπούσε.

Η εκτίμηση είναι ότι τα μοιραία δευτερόλεπτα δεν εκινείτο απλά, αλλά έκανε σπασμούς. Οταν ο γυμναστής ξανακοίταξε και την είδε στο ίδιο σημείο, ανησύχησε και βούτηξε μαζί με έναν άλλο αθλητή στην πισίνα. Την ανέσυραν, τις παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, κάλεσαν ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργα.

Η κοπέλα επρόκειτο να παντρευτεί, ήταν αθλήτρια στο τρίαθλο, ήξερε πολύ καλά κολύμπι και μάλιστα σε λίγες ήμερες θα έπαιρνε και το δίπλωμά της για να διδάσκει κολύμβηση σε παιδιά.

 patratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...