Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη στη Πάτρα συνεργάτης του Νίκου Νικολόπουλου

Στα χέρια των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έπεσε χθες στενός συνεργάτης του... Αχαιού Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, έπειτα από καταγγελία για χρηματισμό.

Πρόκειται σύμφωνα με τις πληροφορίες για τον επιστημονικό συνεργάτη του Νίκου Νικολόπουλου, Τριαντάφυλλο Γκολέμη, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς.


Όπως αναφέρουν αστυνομικες πηγές ο κ. Γκολεμης συνελήφθη για χρηματισμό ύστερα από καταγγελία Μπαγκλαντεσιανών για προώθηση των υποθέσεων τους στο Τμήμα Αλλοδαπών.

Ο συνεργάτης του κ. Νικολόπουλου, αναφέρεται πως πήγε με το βουλευτικό αυτοκίνητο και παρέλαβε τα χρήματα από τους Μπαγκλαντεσιανούς και όταν εντοπίσθηκε να το οδηγεί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τα χρήματα που ειχε λαβει. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρουν πηγές, αποδεικνύεται από τα έγγραφα ότι ο κ. Νικολοπουλος είχε ζητήσει και κάρτα εισόδου στη Βουλή για τον επιστημονικό του συνεργάτη τον Σεπτέμβριο του 2013, ενώ χθες αργά το βράδυ όταν πληροφορήθηκε την σύλληψη ζήτησε να ανακληθεί η άδεια του Γκολέμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...