Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ : Εμείς παραδώσαμε στην ΕΛΑΣ τον εκβιαστή και κοινό απατεώνα

Μέσα από το κανάλι «euro» (Θεσσαλονίκη) ο Νίκος Νικολόπουλος έδωσε απαντήσεις και απεκάλυψε σημαντικά στοιχεία με αφορμή τα όσα τις τελευταίες ώρες δημοσιεύονται σχετικά με τον συλληφθέντα υπόδικο, τον "φερόμενο" και ως επιστημονικό συνεργάτη του Βουλευτή.


Ο Νίκος Νικολόπουλος απάντησε ζωντανά και απεκάλυψε από την νέα τηλεοπτική εκπομπή του "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ" (το βίντεο αναρτάται στο y-tube από το κανάλι), ότι αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την καταγγελία περί απάτης από τον αστυνομικό διευθυντή Τμήματος Ασφαλείας Πετραλώνων κ. Κοκκίνη, ανέθεσε στον αστυνομικό του να τον βρει, να τον οδηγήσει και να τον παραδώσει γεγονός που και συνέβη.


«Ως εκ τούτου είναι ανακριβή και περιττά άλλου σχολιασμού όποια ρεπορτάζ, καταγράφουν κάτι διαφορετικό από τα συμβάντα. Τέλος, το έγγραφο που δημοσιεύτηκε από μόνο του μιλά για την παραποίηση που έγινε από τον υπόδικο που ασφαλώς δεν θα μπορούσε να γίνει επιστημονικός συνεργάτης αφού όπως χτες πληροφορηθήκαμε από την ΕΛΑΣ δεν έχει ποτέ εκδώσει αστυνομική ταυτότητα»

ΗΤΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Σχετικά με ανάρτηση που αφορά στην σύλληψη νεαρού ατόμου, μετά από καταγγελία ότι υφάρπαζε χρήματα αλλοδαπών, προσποιούμενος πως είναι στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών και θα μπορούσε να τους διασφαλίσει άδειες παραμονής στην Ελλάδα, από το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα ανακοινώνονται τα εξής:

«Το εν λόγω άτομο, όπως και εκατοντάδες ακόμα πολίτες, είχε προσέλθει στα γραφεία του κόμματος επιθυμώντας να προσφέρει υπηρεσίες ως απλός εθελοντής, εκτελώντας κατά διαστήματα κάποιες εξωτερικές εργασίες καθημερινότητας, αλλά και άλλες δράσεις στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα».

Πληροφορούμενος, ωστόσο, την καταγγελία στην Πάτρα όπου βρισκόταν την Πέμπτη ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, κ. Νίκος Νικολόπουλος, έδωσε σαφείς οδηγίες σε συνεργάτες του, να εντοπίσουν και να οδηγήσουν άμεσα το νεαρό αυτό άτομο, ενώπιον της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου και παραδόθηκε, προκειμένου να μην αποφευχθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και να λάμψει η αλήθεια των καταγγελλομένων ή μη, το συντομότερο δυνατό, μέσα από την αστυνομική και δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Επαναλαμβάνω ότι έτσι ακριβώς και συνέβη σε χρόνο «ντε-τε».

Κατόπιν τούτων, τόσο ο κ. Νικολόπουλος, όσο και το σύνολο των πολιτικών στελεχών του κόμματος στην Αττική, τονίζουν πως μέσα στους κόλπους του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος δεν μπορεί να χωρέσει ούτε καν σκιά έκνομης δράσης οποιουδήποτε στελέχους, μέλους ή και απλού εθελοντή. Οποιαδήποτε αντίθετη πράξη - ή και σκέψη ακόμα – αποτελεί «εχθρό» του κόμματος και των πολλών χιλιάδων στελεχών του ανά την Ελλάδα και θα αντιμετωπίζεται άμεσα και με τον τρόπο που αρμόζει στην πολιτική και κοινωνική ηθική των Ελλήνων, με την παραδειγματική τιμωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...