Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αχαϊα: Προκάλεσαν έκρηξη σε gay bar και βιντεοσκόπησαν τις αντιδράσεις των θαμώνων!

Πρωταγωνιστές της υπόθεσης, μαθητές Λυκείου από σχολείο της Πάτρας που έστησαν ολόκληρη επιχείρηση... για να γελάσουν...


Πρωταγωνιστές της υπόθεσης που έκανε τον γύρο της Ελλάδας την περασμένη εβδομάδα, δύο μαθητές της Β' Λυκείου που φέρονται να τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό, μικρής ισχύος σε μπαρ της Αθήνας, ο οποίος και ανεφλέγη. Από το περιστατικό προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κατάστημα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.


Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατάφερε να αναγνωρίσει τους δύο μαθητές, οι οποίοι στη συνέχεια προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα αφέθησαν ελεύθεροι, καθώς δεν ασκήθηκε δίωξη σε βάρος τους.

Αυτόπτες μάρτυρες, εξιστόρησαν μια διαφορετική εκδοχή του περιστατικού αναφέροντας ότι ένας κουκουλοφόρος, που αποδείχθηκε ότι ήταν ο ένας από τους δύο μαθητές, πέταξε κάτι σαν μολότοφ με τον έτερο από τα παιδιά να φωνάζει πως είναι ψεύτικη και πως πρόκειται για πλάκα.

Πληροφορίες του dete.gr, αναφέρουν πως οι δύο μαθητές δεν είχαν σκοπό να κάνουν.... τρομοκρατική ενέργεια, ούτε φυσικά να τραυματίσουν κάποιον! Και αυτό γιατί είναι γνωστοί στο σχολείο για τις φάρσες που κάνουν και τις οποίες... βιντεοσκοπούν!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο μαθητές μπήκαν στο κατάστημα το οποίο ήταν gay bar και σχεδίασαν να κάνουν μία πολύ μικρής ισχύος έκρηξη για να δουν τις αντιδράσεις των θαμώνων όταν ακουστεί το «μπαμ»! Μάλιστα ο ένας από τους δύο βρισκόταν μέσα στο gay bar προκειμένου να... βιντεοσκοπήσει τις αντιδράσεις των gay θαμώνων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...