Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Ηλεία: «Βεντέτα» μεταξύ μαθητών στον Πύργο!

Στα χέρια πιάστηκαν το πρωί της Παρασκευής μαθητές Λυκείων του Πύργου, στην οδό Ολυμπίων, έξω από το 3ο Λύκειο Πύργου. Τα πρώτα στοιχεία, από καλά πληροφορημένες πηγές, μιλούν για «βεντέτα» που άνοιξε από την Πέμπτη, μεταξύ των μαθητών.

Μαθητές του 3ου Λυκείου κατηγορούνται, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, από τους συμμαθητές τους του 4ου Λυκείου ότι έριξαν αυγά στο σχολείο τους και αυτοί με τη σειρά τους φαίνεται ότι απάντησαν με προσβλητικά συνθήματα στους τοίχους της ανατολικής πλευράς του σχολείου.

Ωστόσο η κόντρα δεν σταμάτησε εκεί και την Παρασκευή το πρωί, ομάδα 40 περίπου των μαθητών έφτασε έξω από το 3ο Λύκειο πετώντας αυγά και πορτοκάλια, οι μαθητές, του οποίου «απαντώντας» στην πρόκληση, βγήκαν από το προαύλιο και πιάστηκαν στα χέρια.

Οι καθηγητές του 3ου Λυκείου, που αμέσως αντιλήφθηκαν τον καυγά, έτρεξαν στο δρόμο για να χωρίσουν τους μαθητές και λίγα λεπτά αργότερα τα είχαν καταφέρει, πριν φτάσει στο σημείο αστυνομική δύναμη που κλήθηκε για το περιστατικό. Μάλιστα, έξω από το σχολείο, για λίγο, λόγω της συμπλοκής που ουσιαστικά εκτυλίχθηκε μπροστά στον πολυσύχναστο δρόμο, διακόπηκε η κυκλοφορία.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ωστόσο, εκφράστηκαν φόβοι ότι το θέμα δε θα σταματήσει εκεί και η «βεντέτα» θα συνεχιστεί.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...