Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα: Πάνω από 100 κλοπές μέσα σε δύο χρόνια είχε κάνει ο 17χρονος της... επεισοδιακής καταδίωξης

Μεγάλη παράνομη δράση είχε αναπτύξει, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 17χρονος που συνελήφθη έπειτα από περιπετειώδη καταδίωξη, σε συνοικία της Πάτρας.


Νωρίτερα, ο 17χρονος είχε προσκρούσει και παρασύρει με το αυτοκίνητό του, υπηρεσιακή μοτοσικλέτα της Ασφάλειας Πατρών, στην οποία επέβαιναν δύο αστυνομικοί που τον αναζητούσαν.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο 17χρονος έχει κάνει σωρεία ληστειών και κλοπών στην Πάτρα, την Κάτω Αχαΐα και το Κιάτο Κορινθίας, ενώ από τις μέχρι τώρα έρευνες της Ασφάλειας Πατρών έχουν εξιχνιαστεί 14 περιπτώσεις ληστειών και κλοπών, τις οποίες ο δράστης είχε κάνει τους τελευταίους τέσσερις μήνες.


Πάνω από 200.000 ευρώ είχε βγάλει από τις κλοπές του!

Επίσης, σε βάρος του 17χρονου έχουν σχηματιστεί τα τελευταία δύο χρόνια δικογραφίες για διάπραξη περισσότερων από εκατό ληστειών και κλοπών, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία το περιουσιακό όφελος που αποκόμισε από την παράνομη δράση του, φθάνει τις 200.000 ευρώ.

Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν και δυο εντάλματα βίαιης προσαγωγής του στην Α’ ανακρίτρια Πατρών για διάπραξη ληστειών.

Ο 17χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της Ασφάλειας για εμπλοκή του σε παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...