Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Hλεία: Πρώην Ιερέας τράκαρε σταθμευμένα αυτοκίνητα και έγινε «καπνός» στην Αμαλιάδα!

Πανδαιμόνιο δημιουργήθηκε χθες το πρωί στο κέντρο της Αμαλιάδας, με «πρωταγωνιστή» πρώην ιερέα που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αστυνομικές αρχές, με τις «ικανότητές» του στην οδήγηση.


Ο  48χρονος πρώην ιερέας το έκανε και πάλι το «θαύμα» του, καθώς οδηγώντας χθες το πρωί ένα αγροτικό αυτοκίνητο που έχει στην κατοχή του, τράκαρε όχι ένα, αλλά τρία σταθμευμένα οχήματα!


Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος των ΕΛΤΑ Αμαλιάδας, με οδηγούς και περίοικους να μένουν άφωνοι βλέποντας τον 48χρονο πρώην ιερέα, ο οποίος εξακολουθεί να κυκλοφορεί με ράσα, να τρακάρει με το αγροτικό του τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και εν συνεχεία να τρέπεται σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και αστυνομικοί του Τμήματος της Τροχαίας Αμαλιάδας, οι οποίοι άρχισαν να αναζητούν τον 48χρονο, ο οποίος σημειωτέον, έχει δημιουργήσει κατ’ επανάληψη ανάλογα περιστατικά και είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές και τους κατοίκους της Αμαλιάδας για την επικίνδυνη οδήγηση, ενώ στο παρελθόν του έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης, καθώς έχει νοσηλευθεί και για λόγους υγείας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο 48χρονος είχε δημιουργήσει επεισόδια και σε Super- Market της πόλης, όπου είχε έρθει σε αντιπαράθεση με υπαλλήλους και σε τρία τουλάχιστον περιστατικά είχε κληθεί η Αστυνομία για να δώσει τη λύση.

Μετά και το χθεσινό περιστατικό, δόθηκε Εισαγγελική παραγγελία για την σύλληψη και μεταφορά του 48χρονου σε Νοσοκομείο, όπως και έγινε και από χθες το μεσημέρι ο 48χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Πύργου και η Εισαγγελία θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...