Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Πάτρα: «Μπλόκο» σε οκτώ κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι

Ο σκύλος «ξεσκέπασε» το φορτίο - Στη φάκα δύο Έλληνες

Ο αστυνομικός σκύλος «ξεσκέπασε» το φορτίο δυο Ελλήνων ηλικίας 36 και 26 ετών, στο λιμάνι της Πάτρας, οι οποίοι μετέφεραν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το thebest.gr, που δημοσιεύει την ανακοίνωση του Λιμενικου, οι δύο ημεδαποί συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα,  συνελήφθησαν στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της  Λιμενικής Αρχής, ένας 36χρονος οδηγός φορτηγού και ο 26χρονος συνοδηγός του.

Κατά τη διενέργεια ελέγχου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, εντοπίστηκαν εννέα πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη,  βάρους περίπου 8 κιλών, εντός του χώρου της καμπίνας και συγκεκριμένα στα πλαϊνά τοιχώματα πάνω από τη θέση του συνοδηγού.

Επίσης βρέθηκαν πέντε  πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένη ινδική κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 483 γραμμαρίων, εντός του ηλεκτρονικού πίνακα ραδιοεπικοινωνιών, πάνω από τη θέση του οδηγού.

Από την Λιμενική Αρχή Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, ο προαναφερόμενος τράκτορας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...