Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ηλεία: Συνελήφθη Αλβανός που λήστεψε ηλικιωμένους μέσα στο σπίτι τους

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου ένας από τους δράστες ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων  στο Κατάκολο Ηλείας.


Πρόκειται για έναν 31χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου και δύο ακόμα συνεργών του, οι οποίοι αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και αντίστασης.


Ο 31χρονος μαζί με έναν συνεργό του διέρρηξαν το σπίτι 89χρονου, όπου έμενε με την 77χρονη σύζυγό του και τον 53χρονο γιο τους, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Ο 89χρονος προσπάθησε να απωθήσει τους εισβολείς με κυνηγετικό όπλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, έχοντας προηγουμένως ψάξει το σπίτι και αφαιρέσει το ποσό των 150 ευρώ.

Ακολούθησαν αστυνομικές έρευνες σε δύσβατη αγροτική περιοχή υπό καταρρακτώδη βροχή, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 31χρονου. Αναζητείται ο συνεργός του, καθώς και ένα τρίτο άτομο, που οδήγησε το αυτοκίνητο των δραστών από την Αθήνα στο Κατάκολο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του και για τη συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...