Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Πύργος:Συνελήφθησαν δυο ακόμα άτομα για τη ληστεία του 67χρονου στην Ηλεία

Πήγε σε πονηρό ραντεβού και αφού τον ξυλοκόπησαν του αφαίρεσαν 20.000 ευρω


Συνελήφθησαν, το απόγευμα της  Πέμπτης  στο Πύργο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , μετά από εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας,  δυο άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας οι όποιοι το περασμένο Σάββατο μαζί με τρία ακόμα άτομα -δυο ελληνίδες  και ένα άνδρα ομοεθνή τους - είχαν διαπράξει ληστεία σε βάρος 67χρονου στη Βαρβσαινα Ηλείας.


Η ληστεία συνέβη  το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου όταν 21χρονη είχε κανονίσει συνάντηση του παθόντα με την 17χρονη αδελφή της στην Βαρβάσαινα Ηλείας.


Η 17χρονη οδήγησε το θύμα σε αγροτική ερημική τοποθεσία όπου είχαν κρυφτεί οι δυο συλληφθέντες, οι οποίοι τον χτύπησαν, του αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των 20.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή με όχημα στο όποιο τους ανέμενε 55χρονος ομοεθνής τους

Από την έρευνα που είχε ενεργήσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου είχαν ταυτοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας και των πέντε δραστών, ενώ την επόμενη μέρα είχαν εντοπιστεί και συλληφθεί οι δυο δράστιδες.

Η 21χρονη μετά την απολογία της ενώπιον του Ανακριτή Ηλείας κρίθηκε προφυλακιστέα ενώ στην 17χρονη αδελφή της επιβλήθηκαν περιοριστικοί οροί.

Οι δυο Αλβανοί συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας ενώ οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου για εμπλοκή των συλληφθέντων και σε άλλα αδικήματα συνεχίζονται.

patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...