Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Αιτωλικό Μεσολογγίου: Ανήλικος, μέλος σπείρας που λήστεψε ηλικιωμένους

Πέντε νεαροί τσιγγάνοι δράστες, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος κατηγορούνται για ένοπλη ληστεία στο σπίτι ενός 86χρόμου και μιας 83χρονης


Δεν χρειάστηκαν περισσότερες από λίγες ώρες οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αιτωλικού και της Ασφάλειας Μεσολογγίου για να εξιχνιάσουν τη ληστεία με λεία 5.000 ευρώ, με θύματα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην ανατολική περιοχή της πόλης.

Οι πέντε νεαροί τσιγγάνοι δράστες, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, εντοπίστηκαν γρήγορα στο Αιτωλικό, προσήχθησαν στο τμήμα, αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ οι γονείς του ανήλικου αναζητούνται για να συλληφθούν με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας του.

Ο πιτσιρικάς φύλαγε τσίλιες μαζί με άλλον ένα νεαρό, όταν οι άλλοι τρεις δράστες μπήκαν στο σπίτι από την ανασφάλιστη πόρτα και υποχρέωσαν με τη βία τον 86χρονο άνδρα και την 83χρονη σύζυγό του να καθίσουν στο δάπεδο. Ερεύνησα όλα τα δωμάτια, βρήκαν τα χρήματα που έκρυβε το ζευγάρι και εξαφανίστηκαν μαζί με τους συνεργούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...