Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ηλεία: Θρίλερ με βρέφος που δηλώθηκε νεκρό - Στο φέρετρο υπήρχε άγνωστο μωρό!

Συγκλονίζει η καταγγελία της μάνας που γέννησε πρόωρα - Οι εξηγήσεις των υπευθύνων του νοσοκομείου και ένα ανώνυμο τηλεφώνημα την έστειλαν στο γραφείο του εισαγγελέα και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται...

Καταγγελία σοκ από μητέρα ότι το παιδί που της είπαν ότι πέθανε στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» το 1988, δόθηκε παράνομα για υιοθεσία. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο Mega η μητέρα, το μωρό γεννήθηκε πρόωρα στο νοσοκομείο του Πύργου και μεταφέρθηκε στην ειδική μονάδα για πρόωρα βρέφη στο νοσοκομείο της Πάτρας «Αγ. Ανδρέας».

Μία εβδομάδα μετά και αφού η γυναίκα βγήκε από το νοσοκομείο, ήρθε στην Πάτρα προκειμένου να δουν το παιδί. Όπως καταγγέλλει η ίδια, από το νοσοκομείο δεν την άφησαν να το δει, διαβεβαιώνοντάς την ότι είναι καλά και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Την επόμενη όμως ημέρα, της τηλεφώνησαν και της είπαν ότι το μωρό πέθανε.

Αφού έθαψαν το κουτί με το μωρό που τους έδωσαν από το νοσοκομείο, οι γονείς του παιδιού ξεκίνησαν τις έρευνες καθώς το βιβλιάριο υγείας του παιδιού από τον Πύργο όπου γεννήθηκε και τα έγγραφα από το νοσοκομείο του «Αγ. Ανδρέα» παρουσίαζαν άλλες μετρήσεις (ύψος, βάρος κ.ά.).

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η μητέρα πήγε στον εισαγγελέα και ζήτησε την εκταφή του βρέφους. Από τις εξετάσεις που έγιναν στα ευρήματα αποδείχθηκε ότι το μωρό που ετάφη δεν αντιστοιχούσε στο δικό της παιδί.

Οι υποψίες της για ότι το παιδί της δόθηκε παράνομα για υιοθεσία και δεν πέθανε έγιναν ακόμα πιο έντονες, όταν μετά από λίγους μήνες από την εκταφή η μητέρα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα στο οποίο της έλεγαν ότι το παιδί ζει κάπου στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι γονείς απευθύνθηκαν ξανά στον εισαγγελέα, όπου με εισαγγελική παραγγελία έγινε έλεγχος στα αρχεία του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέα» και σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρονται στο βιβλίο εισόδου – εξόδου της Παιδιατρικής Κλινικής φαίνεται ότι το μωρό νοσηλεύτηκε μόνο για λίγες ώρες, την ημέρα που μεταφέρθηκε από τον Πύργο. Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...