Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Πάτρα: "Ο Μάνος, η Μελίνα και ο Νόστος" στο Περί Τεχνών

Ο Μάνος κι η Μελίνα επιστρέφουν από τη γειτονιά των Αγγέλων για μία μουσική πανδαισία ήχου και ποιητικών τραγουδιών με αφορμή το ΝΟΣΤΟ.

Θα τους φιλοξενήσει το Κέντρο Πολιτισμού «περί τεχνών» τη Δευτέρα στις 4 Νοεμβρίου και ώρα 20:00.

Θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί για τη νοσταλγία των ανθρώπων που άλλαξαν πατρίδα αλλά και όλων αυτών που έμειναν πίσω και πάντα θα περιμένουν μια γλυκιά επιστροφή! Προλογίζει την εκδήλωση η συγγραφέας Πέρσα Ζηκάκη.

Στο πιάνο ο Δημήτρης Κωστακιώτης θα συνοδεύσει τις Δάφνη – Καλλιόπη Ζουρνατζή στο τραγούδι και Ελένη Λάππα ,τραγούδι-κιθάρα σε κομμάτια που όλοι λατρέψαμε.

Η ομάδα των μουσικών, εδώ και ένα χρόνο, προσπαθεί να επαναφέρει τις βραδιές των παλιών μπουάτ στην πόλη μας. Η Δάφνη – Καλλιόπη και η Ελένη, είναι μέλη της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων – μαντολίνο και μαντόλα αντίστοιχα.

Η Δάφνη – Καλλιόπη Ζουρνατζή είχε επιλεγεί από τον αείμνηστο Θ. Τσιπινάκη και τον Δ. Σαββόπουλο να συμμετέχει ως τραγουδίστρια στην παράσταση "Μάνος Χατζιδάκις τώρα" (Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, Θέατρο Πέτρας, Κάστρο Κυλλήνης, δάσος Σέιχ Σου-Θεσσαλονίκη, Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών).

Κι αν ο ποιητής λέει "Να φτιάξουμε έναν ουρανό με χίλιες λέξεις" εμείς θα επιχειρήσουμε "να φτιάξουμε έναν ουρανό με χίλιες νότες" για να σας υποδεχθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...