Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Μπαράζ διαρρήξεων στην Αιτωλοακαρνανία

Οι δράστες χτύπησαν τουλάχιστον πέντε φορές στην κοινότητα Χαλκιόπουλο, εισβάλλοντας ακόμη και στα σπίτια όπου οι ένοικοι κοιμόντουσαν


Τίποτε δεν σταματούσε τους άγνωστους διαρρήκτες που έκαναν επιδρομή σε ένα χωριό στην περιοχή του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας και έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο τους ανυποψίαστους κατοίκους. Το μπαράζ διαρρήξεων έγινε αντιληπτό μόνο το επόμενο πρωί!

Οι δράστες χτύπησαν τουλάχιστον πέντε φορές στην κοινότητα Χαλκιόπουλο, εισβάλλοντας ακόμη και στα σπίτια όπου οι ένοικοι κοιμόντουσαν. Χωρίς να τους αντιληφθούν, άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και μάλιστα είχαν το θράσος να μπουν στο υπνοδωμάτιο ενός από τα σπίτια και να ερευνήσουν όλα τα ρούχα! Σε ένα παντελόνι βρήκαν 400 ευρώ, τα οποία πήραν και έφυγαν αθόρυβα όπως είχαν μπει.

Από ένα δεύτερο σπίτι του χωριού, όπου επίσης δεν έγιναν αντιληπτοί καθώς άνοιξαν εύκολα την ανασφάλιστης πόρτα, άρπαξαν άλλα 200 ευρώ. Στη συνέχεια, διέρρηξαν δύο καφενεία και έκλεψαν από το ένα 40 και από το άλλο 20 ευρώ και την άδεια ταμειακή μηχανή, ενώ χτύπησαν και μια αποθήκη στην οποία δεν βρήκαν κάτι αξίας. Οι ιδιοκτήτες κατήγγειλαν τις κλοπές στο αστυνομικό τμήμα Εμπεσού, άνδρες του οποίου ερευνούν για την ταυτοποίηση των εισβολέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...