Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Αγρίνιο: Το διπλό φονικό των Παπαδατών εκδικάζεται στις 4 Νοέμβρη

Τραγικές μνήμες θα αναβιώσουν στις δικαστικές αίθουσες των δικαστηρίων Αγρινίου στις 4 Νοεμβρίου, που εκδικάζεται η υπόθεση του διπλού φονικού στις Παπαδάτες Μακρυνείας.

Πρόκειται για το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε, πριν από ένα περίπου χρόνο, όχι μόνο την τοπική κοινωνία των Παπαδατών, αλλά και το πανελλήνιο, όταν ένας 62χρονος σκότωσε εν ψυχρώ ένα ζευγάρι γειτόνων του, με τους οποίους είχε και συγγενική σχέση, εξαιτίας της καμινάδας του τζακιού. Να υπενθυμίσουμε ότι ο δράστης έστρεψε το όπλο του εναντίον του ζευγαριού, επειδή τον ενόχλησε η καμινάδα την οποία επισκεύαζε ο 55χρονος.

Ο δράστης αρχικά πήγε να ζητήσει το λόγο από το ζευγάρι, που προσπαθούσε να φτιάξει την καμινάδα, επειδή ακούμπησαν ένα τούβλο πάνω στη μάντρα του, απειλώντας ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Γείτονες, οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος, είχαν πει τότε ότι το ζευγάρι δεν αντέδρασε και απομάκρυνε το τούβλο, όμως ο δράστης δεν ικανοποιήθηκε και επέστρεψε με το δίκανο πυροβολώντας εξ επαφής την 53χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε αιμόφυρτη στην αυλή του σπιτιού της.

Ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος σημειωτέον είχε και μια ελαφρά αναπηρία, προσπάθησε να αντιδράσει, όμως ο δράστης δεν δίστασε να πυροβολήσει και εκείνον μπροστά στα μάτια της 18χρονης κόρης του.

Το σοκ που υπέστη η κοπέλα ήταν μεγάλο, βλέποντας και τους δυο γονείς της να πέφτουν νεκροί από το χέρι του ίδιου τους του γείτονα και μάλιστα για ασήμαντη αφορμή.

Ακόμα και σήμερα το χωριό είναι συγκλονισμένο από αυτό το έγκλημα και οι μνήμες αυτές θα αναβιώσουν στο δικαστήριο, όπου θα κληθούν να καταθέσουν τόσο η 19χρονη, σήμερα, κόρη των θυμάτων, όσο και οι κοντινοί γείτονες, που είδαν όλα όσα διαδραματίστηκαν εκείνο το μεσημέρι του Νοεμβρίου του 2012.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ - aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...