Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Πύργος: Σώος βγήκε 35χρονος από «τούμπα» αυτοκινήτου!

Τύχη βουνό είχε ο 35χρονος οδηγός ενός ΙΧ επιβατηγού αυτοκινήτου, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, από τη μικρή κατολίσθηση που είχε δημιουργηθεί... στην επαρχιακή οδό Πύργου-Οινόης, στο ύψος του Κουζουλίου.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο νεαρός οδηγός -που είναι υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι- και εκείνη τη στιγμή είχε κατεύθυνση από Κουζούλι προς Πύργο, λίγο μετά τον υποσταθμό της ΔΕΔΔΗΕ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και των λασπών που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε λόφο στην αριστερή πλευρά του δρόμου και στη συνέχεια να καταλήξει ανάποδα πάνω στο οδόστρωμα.

Ο 35χρονος οδηγός, φανερά σοκαρισμένος κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να καλέσει σε βοήθεια, ενώ ευτύχημα ήταν που δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό.

Το πρόβλημα που δημιουργείται κάθε φορά στο συγκεκριμένο σημείο έθιξαν αυτόπτες μάρτυρες και διερχόμενοι οδηγοί στo patrisnews.com που τόνισαν πως θα έπρεπε να έχουν καθαρισθεί τα φρεάτια, ώστε τα όμβρια ύδατα να απορροφούνται και να μην καταλήγουν στο οδόστρωμα μεταφέροντας και λάσπες από το βουνό που βρίσκεται εκεί.

Tην Τρίτη το πρωί, μετά το ατύχημα στο σημείο έσπευσε το τμήμα Τροχαίας Πύργου που ρύθμισε την κυκλοφορία λόγω της επικινδυνότητας, ενώ στον καθαρισμό του οδοστρώματος συνέδραμε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Πύργου.

Μηχάνημα του δήμου έκανε τη διάνοιξη του δρόμου από τις λάσπες που είχαν πέσει στο σημείο ενώ λιγο αργότερα η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλήρως.

patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...