Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Άρπαζε κινητά υπαλλήλων από καταστήματα της Πάτρας

Σε μια από τις κλοπές που έκανε στις 26 Αυγούστου, ο δράστης άφησε ένα δακτυλικό αποτύπωμα που οδήγησε στα ίχνη του τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών


Πολύωρες βόλτες στα μαγαζιά και τις καφετέριες της Πάτρας έκανε ένας 41χρονος κάτοικος της πόλης, όχι όμως για να κάνει τα ψώνια του ή να απολαύσει τον καφέ του. Στόχος του ήταν τα... κινητά τηλέφωνα και μάλιστα των υπαλλήλων που, λόγω της δουλειάς, τα άφηναν σε σημεία όπου μπορούσε να χτυπήσει χωρίς να τον πάρουν είδηση!

Σε μια από τις κλοπές που έκανε στις 26 Αυγούστου, όταν άρπαξε ένα κινητό μάρκας Samsung και αξίας 250 ευρώ από τον υπάλληλο ενός καταστήματος, ο δράστης άφησε ένα δακτυλικό αποτύπωμα που οδήγησε στα ίχνη του τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών. Ο 41χρονος προσήχθη για ανάκριση και παραδέχτηκε την κλοπή, δεν συνελήφθη όμως λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ωστόσο περιλαμβάνονται και άλλες δυο κλοπές κινητών που προέκυψε από την προανάκριση ότι είχε διαπράξει ο ίδιος στις 5 και 7 Σεπτεμβρίου, με θύματα άλλους δύο υπαλλήλους σε καφετέριες της  Πάτρας! Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν και άλλοι υπάλληλοι έπεσαν θύματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...