Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

"Οι περιπέτειες του Μάικ" στην Πάτρα στις 5 Σεπτεμβρίου

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 21:15, στο Πολυχώρο Πολιτεία παρουσιάζεται η θεατρική παράσταση, «Οι περιπέτειες του Μάικ», η οποία είναι βασισμένη στα παραμύθια της Μαρί Κυριακού και είναι γραμμένη από την ίδια.


Σκοπό έχει να ταξιδέψει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του Μάικ του Φασολάκη μέσα από μια συναρπαστική ιστορία, γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη. 

Μέσα από αυτήν την παράσταση τα παιδιά διασκεδάζουν με την καρδιά τους, γελάνε, τραγουδούν, χορεύουν, γίνονται μέρος του θεατρικού και ταυτόχρονα εισπράττουν σημαντικά μηνύματα. Τα ευφάνταστα κοστούμια, τα πολύχρωμα σκηνικά και η μελωδική μουσική, μαγεύουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θεατές. Το ίδιο, και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί με τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Στον ρόλο του «Μάικ» είναι ο Αργύρης Αγγέλου, στον ρόλο της «Αγάπης» η Βανέσα Αδαμοπούλου, ενώ μεγάλη έκπληξη αποτελεί η φιλική συμμετοχή του Σάκη Ρουβά. Τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης υπογράφει ο Θάνος Παπανικολάου.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου
Μουσική επιμέλεια - σύνθεση: Θάνος Παπανικολάου
Σκηνικά - κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα
Χορογραφίες: Αλέξανδρος Γιαννής

Φιλική συμμετοχή: Σάκης Ρουβάς
Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Αγγέλου, Βανέσα Αδαμοπούλου, Βησσαρίων Τσιώνας, Ολυμπία Σκορδίλη, Πάνης Καλοφωλιάς, Νεφέλη Παπαδερού, Μαρία Βασιλάτου

Ώρα έναρξης: 21:15
Τιμή εισιτηρίου: 13€ (γενική είσοδος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...